Krunker.io How Play ?

by Agario Unlbocked (29.06.2018)

Email Reply

Loja agario është një përpjekje për t'u martuar me dy shtëpitë e lartpërmendura. Loja na vjen nga Sidney de Vries, i cili është një krijues i mirënjohur .io. Sidney është ndoshta më i njohur për Moomoo.io, një bujqësi me bazë të marrë në zhanër .io i cili gjithashtu përfshin mbledhjen e burimeve dhe crafting. agario nuk ka të bëjë me këto zbukurime apo shtesa, megjithatë, dhe kthehet në esencën e formulës .io, që do të thotë se është e gjitha për të konkurruar me lojtarët tuaj të tjerë derisa ju të sundoni renë.